Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Micoze vaginale

Cauzele si simptomele micozelor vaginale

Scurgerile vaginale normale sunt transparente uneori albe, aproape inodore, iar cantitatea lor difera in functie de faza ciclului. Chiar inainte de ovulatie, scurgerile sunt mai apoase, mai transparente, pe cand in fazele mai tarzii ale ciclului, acestea sunt mai albe.

Atunci cand culoarea, consistenta si mirosul se schimba semnificativ, trebuie stabilita cauza inainte de incepe orice tratament medicamentos. Pentru infectia fungica (candidoza) sunt specifice scurgerile albe, cu un miros specific drojdiei.

Tipuri de ciuperci vaginale

Cand vorbim de ciuperci si infectii vaginale ne gandim la: Candidoza, Vaginita micotica, Tricomoniaza, Chlamydia si Gonoreea.

Cum se trateaza eficient si rapid micozele vaginale

Pentru tratarea micozelor se poate apela la asa-numitele anti-micotice, disponibile sub forma de capsule vaginale si creme. Aceste preparate trebuie administrate corect pe intreaga perioada pentru care au fost prescrise.  Este foarte importanta respectarea igienei in timpul si dupa vindecarea infectiei. Pentru mentinerea echilibrului pH in zona intima, exista produse speciale de ingrijire.

5 produse

Setati descendent
produse pe pagină