Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Antispastice

Ce sunt spasmele

Spasmele musculare pot sa afecteze mai multe grupe de muschi ale corpului, iar simptomele pot sa difere. Atunci cand pacientul este deshidratat sau prezinta tulburari electrolitice, sunt mai frecvente spasmele muschilor scheletici.

Cand ar trebui sa te ingrijoreze spasmele

Spasmele musculare sunt acele contractii bruste si involuntare ale unui muschi sau ale unui grup de muschi, ale unui organ cavitar sau ale unui orificiu. De cele mai multe ori este vorba despre crampe musculare insotite de o durere ascutita care dispare in cateva minute, insa durerile pot fi ameliorate in general executand intinderi usoare ale muschiului.

Cum tratezi eficient spasmele

Spasmele musculare pot fi consecinta suprasolicitarii unui muschi, in special in situatia in care este tinut pentru mai mult timp in aceeasi pozitie. Atunci cand celulele muschilor nu mai au fluide si energie, acestea devin hiperexcitabile si genereaza contractii puternice. Spasmul poate sa implice doar o parte a muschiului, dar si tot muschiul sau chiar muschii adiacenti.

In functie de cauzele care au dus la aparitia spasmelor, medicul este cel in masura sa recomande un tratament sau altul. Atunci cand de vina este tensionarea, suprasolicitarea sau postura incorecta, cateva intinderi si exercitii pot rezolva problema odata cu tercerea timpului. In situatia in care sunt alte afectiuni ce provoaca spasmele, exista posibilitatea ca pacientul sa trebuiasca sa urmeze un tratament medicamentos, sa treaca printr-o interventie chirurgicala sau sa apeleze la fizioterapie.

14 produse

Setati descendent
produse pe pagină