Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Hemoroizi

Ce sunt hemoroizii

Hemoroizii sunt vene dilatate situate în jurul anusului, în canalul anal sau în rectul inferior. Aproximativ 50% dintre adulți au prezentat simptomele hemoroizilor pană la vârsta de 50 de ani. Hemoroizii pot fi fie interni, fie externi. Hemoroizii interni se dezvoltă în anus sau în rect. Hemoroizii externi se dezvoltă în afara anusului.

Care sunt simptomele hemoroizilor

Simptomele cele mai frecvente în cazul bolii hemoroidale sunt: prurit extrem în jurul anusului, iritații și dureri în jurul anusului, mâncărime sau umflături dureroase lângă anus, sângerări la defecație, senzație de slăbiciune și paloare tegumentară (simptome ale anemiei)m disconfort și durere la statul în șezut sau dureri în timpul scaunului.

Cum se trateaza eficient hemoroizii

În cadrul tratamentului pentru hemoizii de grad I până la cei de grad III se recomanda tratamente precum metoda legaturilor cu benzi elastice, fotocoagularea în spectru infraroșu, și ablația cu unde de radiofrecvență. 

5 produse

Setati descendent
produse pe pagină