Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

 

COMPEEDEXPERTUL ÎN TRATAREA BĂȘICILOR

TRATAMENTUL OPTIM PENTRU BĂȘICI, BĂTĂTURI, MONTURI ȘI HERPES

 

   CE ESTE COMPEED

    Plasturele COMPEED® acționează ca un al doilea strat de piele, pentru a susține echilibrul normal de hidratare, prin: ​

    ·  Ameliorarea instantanee a durerii ​

    ·  Protejarea și amortizarea împotriva frecării​ și presiunii

    ·  Vindecarea rapidă a rănilor

    COMPEED® este obținut prin tehnologie hidrocoloidală. Acesta este un gel activ ce conține particule care absorb umiditatea.

 

 

GAMA PERFECTĂ PENTRU NEVOILE TALE

 

 

BĂȘICI

 

Nu lăsa bășicile să te încetinească! Compeed îți oferă o gamă variată de produse special concepute pentru bășici, indiferent de locul în care-ți apar. Este atât soluția ta de zi cu zi dacă alegi plasturi medii, mici, mix (3 tipuri) sau interdigitali, cât și soluția de care ai nevoie în caz de situații extreme pentru bășicile provocate de pantofii cu toc sau cele din talpă (Sport Extreme).

 

BĂTĂTURI

 

Bătăturile pot fi foarte incomode dacă nu ai tratamentul necesar pentru ele. Compeed îți oferă produse specifice pentru BĂTĂTURILE SUPERFICIALE (medii și mari) sau pentru BĂTĂTURILE PROFUNDE (medii și interdigitali). Alege-l pe cel care ți se potrivește!

 

MONTURI

 

Compeed ameliorează instantaneu presiunea și durerea provocată de mont. Plasturii, special concepuți pentru monturi, amortizează frecarea, rămân în loc fix timp de mai multe zile și permit trecerea aerului.

 

HERPES

 

Herpesul este atât dureros, cât și deranjant, iar dacă nu alegi tratamentul potrivit este posibil sa dureze și până la 3 săptămâni pentru a se vindeca. Plasturii Compeed Antiherpetici ajută la prevenirea răspândirii virusului și sunt un mediu optim pentru formarea crustelor. 1 plasture Compeed funcționează până la 12 ore și îți oferă o protecție discretă.

Produsele Compeed sunt aici pentru tine! Folosește produsul Compeed care este potrivit nevoilor tale și nu lăsa niciun obstacol să te încetinească!

DE CE COMPEED? 

Tehnologia plasturilor Compeed îi face pe aceștia să fie superiori față de cei obișnuiți, oferind mai multă ameliorare, protecție și amortizare

PLASTURII COMPEED NU SE DESPRIND, RĂMÂNÂND ÎN LOC FIX TIMP DE MAI MULTE ZILE!

CARACTERISTICILE PLASTURILOR COMPEED 

Prin crearea mediului optim pentru vindecarea leziunilor, COMPEED® oferă o capacitate de vindecare superioară și o calmare mai rapidă a durerii. 

Care sunt beneficiile pe care un plasture Compeed ți se le oferă: 

· gel hidrocoloidal

· margini translucide

· permite trecerea aerului aerisit și este impermeabil

 INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

ATENȚIONĂRI 

• Diabeticii trebuie să consulte medicul înainte de utilizare.

• Nu se aplică pe răni infectate.

• Nu se reutilizează, pentru a evita infecţiile.

• Consultați doctorul dacă băşica se agravează sau nu se vindecă.

• Nu tăiați niciodată un plasture COMPEED®.

• Resturile de adeziv pot fi îndepărtate de pe haine cu alcool alb, având în vedere instrucțiunile speciale de îngrijire ale materialului.