Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Apa de gura antiseptica

Cand este recomandata folosirea apei de gura antiseptice

Clorhexidina este un antiseptic ce lupta impotriva placii dentare prin inhibarea multiplicarii bacteriilor din gura si prin distrugerea lor. La ora actuala, clorhexidina este cea mai eficienta substanta disponibila pentru prevenirea si indepartarea placii bacteriene. Este indicata in special la persoanele ce prezinta sangerari gingivale, pungi parodontale sau pentru prevenirea depunerii placii bacteriene.
Actiunea clorhexidinei se exercita intre 8 si 12 ore in functie de concentratie. Cand se foloseste in apa de gura, este indicat sa se foloseasca dupa 30 minute de la periajul dentar si nu mai mult de trei saptamani de utilizare zilnica.

Cum se foloseste apa de gura

Inainte de a folosi un produs precum apa de gura, trebuie sa stii ca anumite produse nu trebuiesc folosite zilnic, iar altele trebuiesc oprite dupa maxim doua saptamani din cauza unor ingrediente care pot genera efecte adverse.
Apa de gura medicament de exemplu contine o substanta antimicrobiana - clorhexidina. Aceasta apa de gura este recomandata sa fie folosită după extractii dentare, aditie de os, implanturi dentare, interventii parodontale, in gingivite cronice, parodontite si diferite lezuni orale.

1 produs

Setati descendent
produse pe pagină