Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Neuro

 Cum iti poti imbunatati capacitatea de concentrare si memorare cu ajutorul suplimentelor

Lacunele de memorie, lipsa de claritate mentala si, in general, diminuarea capacitatilor cognitive pot aparea din cauze ce tin de o anumita etapa (stres, surmenaj intelectual, alimentatie dezechilibrata, carente alimentare, un traumatism cranian) sau din cauze medicale, pe fondul unor patologii ale sistemului nervos (maladia Alzheimer si alte demente, miastenia gravis, scleroze multiple). Asadar, inainte de a lua orice masura pentru imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare, este important sa se cerceteze cu atentie posibilele cauze pentru care creierul nu mai da randamentul de alta data.

Din fericire, exista o serie de substante cu efecte dovedite in ceea ce priveste imbunatatirea memoriei si a concentrarii – si care actioneaza daca nu imediat, macar garantat. In aceasta categorie, a substantelor neurotrofice, avem in primul rand acizii grasi esentiali precum Omega-3 si Omega-6, vitaminele din grupul B (in mod special B6 si B12), supranumite vitaminele antistres, minerale precum magneziu, lecitina, ginkgo biloba sau ginseng, pana la aminoacizii cu actiune tintita sau de modulare a neurotransmitatorilor, precum L-carnitina, acidul gamma-aminobutiric, glutamina, taurina, tirozina, galantamina, colina si altele.

Stilul de viata este esential pentru a ne pastra creierul sanatos si in forma. Totul isi pune amprenta asupra felului cum se ni se fac sinapsele la nivel cerebral si, implicit, asupra capacitatii de memorare. Astfel, sunt importante obiceiul de a lua micul dejun si, in general, asigurarea unei alimentatii cat mai echilibrate nutritional, hidratarea suficienta (creierul consta, in proportie de 85%, din apa), obiceiul de a face miscare (mersul pe jos favorizeaza sinteza de masa cenusie), gestionarea stresului prin alternarea activitatilor solicitante cu cele recreative, asigurarea unui somn suficient si odihnitor, evitarea alcoolului si altele.

 

Tonic mentalTonic mental
Tonic mental
Gestionarea stresuluiGestionarea stresului
Gestionarea stresului
Somn odihnitorSomn odihnitor
Somn odihnitor
Activitate cerebralaActivitate cerebrala
Activitate cerebrala
Votat produsul anuluiVotat produsul anului
Votat produsul anului
Recomandat de clientiRecomandat de clienti
Recomandat de clienti

Articolele 1-20 din 795

Setati descendent
produse pe pagină
Produse populare acum