Curatare, spalare si demachiere

Produse pentru curatarea tenului

Un ten curat, proaspat si luminos este echivalentul frumusetii fara termen de expirare. Insa nu toate cosmeticele cu rol purificator si metodele de curatare sunt potrivite nevoilor particulare ale pielii tale. La fel cum orice ritual de beauty se dovedeste eficient atat timp cat este concentrat pe suplinirea carentelor epidermei, curatarea tenului este declinata in mai multe acte „custom-made”, fiecare cu un rol precis. Pare putin cam complicat, insa in realitate este extrem de simplu. Odata ce descoperi produsele care ti se potrivesc, totul va capata sens si vei intelege cat de important este de fapt cel mai banal gest in ecuatia frumusetii.

Ce produse pentru curatarea tenului gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic

In functie de tipul de ten, si procesul lui de curatare poate varia. Practic, difera un gel de curatare de ten acneic, fata de curatarea tenului acasa in cazul unui ten normal. Totodata, un gel de curatare pentru ten mixt, nu coincide cu produse pentru curatarea tenului sensibil. De aceea nu exista un tratament curatare ten universal, dar exista solutii pentru fiecare pentru curatarea tenului in profunzime acasa.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter