Digestie sanatoasa

Cum sa mentinem sanatatea sistemului digestiv

Sistemul digestiv are practic rolul de a transforma mecanic si chimic prin masticatie si procesele digestive materia prima din diferite alimente in vitamine, minerale, nutrienti si alte substante necesare pentru supravietuire si eliminarea susbstantelor toxice din organism. Procesul cheie sau primul nivel al acestui sistem este digestia. Atunci cand acest sistem nu functioneaza in parametrii normali este nevoie de anumite medicamente pentru afectiuni digestive precum: diaree, balonare, crampe abdominale, colon iritabil, bila, flatulenta. 

Altfel spus, pentru o digestie sanatoasa trebuie sa evitam sindromul de colon iritabil si sa alegem un tratament potrivit recomandat de doctor. Tot o boala a sistemului digestiv este diverticuloza, dar sunt si afectiuni care se pot ameliora cu ajutorul ceaiului digestiv. Exista produse pentru stomac, pentru intestine, care ajuta tractul digestiv, sau suplimente care sa te scape de halena. E important sa avem o dieta echilibrata si sa consumam alimente bogate in fibre, bogate in minerale, sa avem in dieta incluse fructe.

Descopera cum sa eviti toxiinfectiile alimentare

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter