Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Micoze unghii

Ce tipuri de micoze pot aparea la unghii

Micoza unghiei este o afectiune destul de frecventa, intalnita in egala masura in randul barbatilor si femeilor. Desi nu este o afectiune severa, care sa puna sanatatea in pericol, micoza unghiei poate fi deranjanta prin aspectul inestetic. Netratata la timp, poate impiedica miscarea, daca este localizata la unghia piciorului.

Simptomele micozelor unghiilor

In momentul in care apar modificari de culoare sau modificari de textura unghiala putem banui probleme de sanatate. Spre exemplu, aspectul vinetiu al unghiilor indica probleme de circulatie iar unghiile subtiri, friabile si in forma de lingura sugereaza anemie sau lipsa de fier sau vitamina B in organism. Aspectul de unghie deformata cu striuri longitudinale sau mici depresiuni punctiforme pe suprafata lamei unghiale precum si desprinderea lamei unghiale la margini sunt semne de psoriazis unghial.

Una din cele mai frecvente probleme ale unghiilor o reprezinta diferitele ciuperci (micoze) luate din mediul inconjurator si care, netratate la timp, provoaca ingrosarea lamei unghiale, durere locala si chiar dificultati la mers.

Cele mai bune tratamente pentru micoza unghiei piciorului si mainii

Ciupercile pielii si ale unghiilor, cunoscute sub numele de micoze , beneficiaza azi de tratamente medicamentoase foarte eficiente. Pacientii care nu au probleme hepatice pot urma o cura medicamentoasa antimicotica, pe parcursul a mai multor luni. Unghia de la picior creste cu aproximativ 1 mm pe luna, deci tratamentul cu pastile antimicotice trebuie urmat cateva luni la rand pana dispare problema. Pacientii care nu pot urma tratamentul medicamentos din cauza unor afectiuni suplimentare pot urma un tratament local cu laser NdYag sau laser CO2 fractionat pana la vindecare. Se face o sedinta la 3 saptamani pana cand unghia capata un aspect normal.

12 produse

Setati descendent
produse pe pagină